Хороскопът

Хороскопът за 15 януари: Важни събития в любовта за Раците, нова работа за Телците

Овен

Днес Вашият любим човек дълго ще Ви развлича със своето чувство за хумор и със забавното си поведение. Главното е да не загуби при това Вашето уважение, тъй като смешното рядко става значимо в нашите очи. Не забравяйте кой е той всъщност…

Телец

Денят е много подходящ, за да разгледате новите предложения за сътрудничество. Днес ще успеете да диктувате своите условия на потенциалните си партньори, а това на никого няма да се стори странно. Обкръжаващите ще виждат у Вас специалист, с когото си заслужава да имат обща работа. Вероятни са нови запознанства.

Близнаци

Ако не Ви е трудно да бъдете добри, не вършете необмислени неща с парите, с които разполагате. Постарайте се да контролирате своите чувства и не поставяйте под ударите на горещата си ръка тези, които случайно Ви попаднат. Отделете повече внимание на семейството си и домашната работа, но ако сте уморени, не се захващайте с нищо сериозно.

Рак

Задълго ще запомните Вие и Вашият любим човек този ден, защото точно днес ще се случи нещо много важно и значимо за Вашия тандем. С какъв знак ще бъде това „много” – плюс или минус, времето ще покаже. Такива неща не се разбират от един път. Пък и време имате предостатъчно.

Лъв

Може да се окаже, че онова, което сте планирали за деня, не е по силите Ви и по тази причина да се наложи да внесете бърза корекция в своя план-график. В това няма нищо страшно: ще се справите със ситуацията и даже ще извлечете полза от нея, ако не изгубите оптимизъм. Това е отличен ден за покупки и няма да похарчите парите си напразно.

Дева

Днес на Вашия любим човек ще се наложи да решава много важен и много сложен проблем. В решаването му ще е необходимо и Вашето учатстие – както морално, така и физически. А колко ще бъде трудно, въобще не можете да си представите…

Везни

В очите на околните търсете съчувствие, а не възхищение. Все пак някога, когато Ви се наложи, трябва да знаете към кого можете да се обърнете. Едновременно с това ще си изясните кой само ще вдига пара, без да направи нищо полезно.

Скорпион

През днешния ден ще се засили привързаността Ви към родните места, дома и семейството Ви. При това ще сте склонни да цените своите близки преди всичко за тези черти и качества, по които се отличават от другите хора. Освен това времето не е лошо, за да поканите гости у дома си, да се отдадете на оригинален отдих, гледане на филм, слушане на музика или отдаване на забавни съвместни спомени.

Стрелец

Завоюването на човека на Вашите мечти отива към своя край. Скоро той ще се предаде на милостта на победителя и ще живеете, както се казва, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази мечта се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава така да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог

Най-добре се чувствате, когато помагате на някого. Има хиляди начини да окажете доброволна помощ и извършвайки макар и едно от тези действия, вече променяте живота на обществото към по-добро. А това на свой ред ще промени Вашето отношение към самите себе си.

Водолей

Утрото ще бъде ознаменувано с определени успехи, но е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задачи чак около обяд. През деня ще бъдете напълно готови да излезете пред всички. Не се учудвайте, ако имате чувството, че вместо сред обществото, сте излезли на циркова арена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията през деня ще изискват от Вас издръжливост и мъжество, а също и да следвате законите и работния план. Ако се опитате да минете само с оригиналност, нещата може да приключат с емоционално сътресение…

Риби

Ще се появи възможност да сключите няколко изгодни, но за съжаление взаимно изключващи се сделки. Изберете тази, която Ви се струва по-надеждна: не трябва да рискувате без особена нужда. Денят не е лош за започване на собствена работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете заедно с роднини и приятели. Неочаквано ще се появи възможност да уредите отдавнашен семейни конфликти.

- реклама -