Хороскопът за 15 ноември: Вълнуващо начало за Скорпионите, важни събития за Козирозите

хороскопът

Овен

Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна роля във Вашия живот. Много от представителите на знака днес ще се сблъскат с романтични увлечения, а някои ще се влюбят съвсем сериозно, и то от пръв поглед. Наистина днес интуицията Ви е мълчалива и даже ще се скъпи да Ви подскаже макар и съвсем малко, така че рискът да започнете неподходящи отношения е доста голям.

Телец

През този ден ще бъдете във възторжено настроение към всичко, което по един или друг начин е свързано с Вашия любим човек. Без умора ще се радвате на всички негови постижения, ще се хвалите с победите му и ще се гордеете с това, че именно Вие се явявате негова втора половинка.

Близнаци

Вече сте на 100% готови да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се предаде и на Вашите приятели. Възможно е те да започнат да правят нещо подобно на онова, което сте планирали, или да Ви попитат могат ли да последват Вашия пример. Ако можете да преразгледате плановете си и да се пренастроите на екипна работа, би било много добре.

Рак

Мислите си, че Вашият вътрешен свят е най-уютното място във Вселената? Това е разбираемо особено сега, когато Вашият разум е ангажиран с най-разнообразни идеи и фантазии. Вярвате или не, но има способ да бъде взето под контрол Вашето плодотворно и богато въображение, както и неукротимата Ви творческа енергия. Просто трябва да сте готови да я насочите в необходимата посока. Това, което ще се получи като резултат днес, може да накара обкръжаващите да променят мнението си, и в крайна сметка да си отворят очите.

Лъв

Внимавайте в отношенията с другите. Днес и утре се въздържайте от рискови начинания, щадете очите и сърцето. Добре е да има натоварвания, но всичко да е в норма. Интересите Ви опасно се преплитат с тези на близки, колеги и шефове. За всичко трябва доста да се потрудите, да намерите място и време. Сексът е причина за нападки, отивате към изневери и неудобни положения. Завладяват ви мании и депресии.

Дева

Днес на Вашия любим човек ще се наложи да решава някакъв много важен и много сложен проблем. В решаването му ще е необходимо и Вашето учатстие – както морално, така и физически. А колко ще бъде трудно въобще не може да си представите…

Везни

Днес ще искате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия любим човек заедно всичкия Ви оставащ живот, и даже малко повече. Дори и той да няма толкова твърдо убеждение и вяра в утрешния ден, ще се наложи да си създаде правдоподобна илюзия.

Скорпион

Днес е един от онези дни, в които можете да намерите вдъхновение в неприятностите. Някъде дълбоко у Вас дреме неспокойна увереност, и е достатъчно само една искрица, за да се пробуди за живот и да се покаже пред целия свят. Този ден може да се окаже повратен за Вас. При наличието на нужния пусков механизъм скоро ще навлезете в ново и вълнуващо пространство. По-често нарушавайте своята обичайна рутина!

Стрелец

Преосмислете възгледите си за общуване с любимия и премахнете всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако сте на мнение, че сте направили всичко възможно, помислете отново. През днешния ден ще бъдете разсеяни и не особено бдителни. Затова избягвайте големите магазини, контролирайте разходите си и пазете своите вещи.

Козирог

През този ден около Вас могат да стават важни и значили събития, но съвсем не е задължително те да Ви засягат непосредствено. Много е вероятно да се наложи да се радвате на успеха на своите приятели и роднини, или да се възползвате от тяхната подкрепа и покровителство. Времето е подходящо за запознанство с популярни личности с цел общо разширяване на кръгозора. Възможно е кратко пътуване с познавателна цел. Най-голям успех може да очаквате в необичайните направления.

Водолей

Днес, в процеса на запознанство с потресаващ човек от противоположния пол, ще успеете да допуснете всички възможни и невъзможни грешки, не по веднъж описани в световната литература. И в това ще бъде Вашето особено очарование, защото в тях ше бъде Вашата оригиналност.

Риби

Вашият любим човек днес ще бъде доста необщителен и даже ако поискате да го разговорите или да го предразположите към откровеност, едва ли ще успеете. В крайна сметка с някои неща се налага да се помирим и да ги приемем такива, каквито са.