седмичен, хороскоп,

Хороскопът за 14 ноември: Успешен ден за Рибите, Везните да не залагат пари

Овен

Началото на деня може да се ознаменува с прилив на творческа енергия, жажда за свободна дейност и опити да се осъществи мечтата ви. Само че подобно настроение ще бъде не за дълго: следобед ентусиазмът ви ще изстине и ще приеме по-умерен вид. Контактите с децата, любимите хора или с колегите по някаква творческа работа, или с колегите по отдих, има смисъл да бъдат оставени за следващия ден.

Телец

На такива весели и безгрижни хора като вас винаги може да се разчита, когато нещата се отнасят за организиране на сбирка или пък за посещение на някакво увеселение. В дадения момент „купонджия” е вашата длъжностна характеристика, но все пак се постарайте да не стигате докрай и да не изчерпите напълно своята творческа енергия. Макар че много обичате хората , към края на деня вероятно ще ви се прииска да прекарате известно време насаме със себе си.

Близнаци

Може да разчитате на успехи, но навярно днес ще са ви нужни ловкост, комбинативност и богата фантазия. Ще успеете да заобиколите поставените капани и едновременно с това да създадете препятствия по пътя на конкуренцията. За съжаление всичко това е свързано с колосално нервно напрежение и още в средата на деня ще си дадете сметка, че се нуждаете от почивка.

Рак

Кога за последен път сте чели интересна книга? Защо не се обърнете към приятели, на вкуса на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да ви препоръчат някое и друго произведение? Или пък си изберете нещо от класиката. След това си направете голяма чаша горещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили именно така.

Лъв

Очаква ви относително спокоен ден, свързан не толкова със събития, колкото с предвкусване на събитията. Може да си позволите да си отдъхнете, а може и да наблюдавате много внимателно всичко ставащо, като едновременно с това си правите изводи и градите планове. Всичко зависи от мащабите на вашите лични цели. Колкото по-големи са те, толкова по-бързо трябва да започнете да действате, а не да губите времето си.

Дева

Странен ден е наистина, през цялото време ще имате усещане за някаква фаталност. Не предизвиквайте съдбата, защото накрая наистина може да ви застигне. Правете каквото трябва, пък тогава няма как да не стане каквото искате.

Везни

Днешния ден е подходящ за успокоение и почивка на тишина. Избирайки си занимание за днес, спрете своя избор на медитация и различни техники на отпускане. Това ще ви помогне да се съсредоточите върху собствените си усещания и да намерите хармония в себе си. През този ден не трябва да се увличате в хазартни игри, защото може да загубите изключително много.

Скорпион

Днес обърнете повече внимание на факторите, които ви задължават да вземете тези или онези решения. Опитайте се да вземете под контрол всичко, което ви тласка към разни постъпки или ви кара да се въздържите от тях. Сега това оказва много голямо влияние и затова е във ваш интерес напълно да се ориентирате в този въпрос и да разберете неговия механизъм. В отношенията с колегите е възможно днес да се наложи да излезете от рамките на привичните действия, за да покажете, че са длъжни да се съобразяват с вас.

Стрелец

Много ще се иска днес на вашия любим човек да ви покаже колко е умен и самостоятелен, и с това да ви накара да се гордеете с него. Само че такова действие от негова страна може да предизвика у вас и обратна реакция, която не би било зле да се опитате да поприкриете.

Козирог

Изключително много зависи от възможността ви да се съсредоточите и бързо да взимате решения. Днешният ден няма да ви даде време за размисли, претегляне на всички „за” и „против” , както и за изработване на оптимална стратегия. Трябва да дойдете, да видите и да победите. Това означава, че ще се налага да бързате почти постоянно. За влюбените всичко ще се подрежда много добре, а силните чувства буквално ще ги вдъхновяват.

Водолей

Заслужава си да си спомните за малките неща и второстепенните задачи, за решаването на които дълго време не сте успявали да стигнете. Днес не си заслужава да се заемете с нещо значително, но не така стои въпроса с решаването на неголеми проекти. Възможно е преодоляването на семейните недоразумения и обединяване на усилията за постигане на общи цели. Недоволството един от друг ще премине на втори план, а много претенции ще се окажат забравени.

Риби

Доста успешен ще бъде този ден за Рибите. Звездите съветват представителите на знака да разчитат само на своите сили, без да очакват помощ от другите. Колкото по-независими бъдете в разсъжденията и постъпките си, толкова по-добре. Финансовото Ви положение ще се подобри. Междувременно ще получите очаквани плащания, а е възможно и връщане на стари дългове. Със задачите в семейството ще се справите леко и непринудено, а роднините ще ви подкрепят. Подходящ ден за активна почивка.

- реклама -