Хороскопът за 13 март: Романтични преживявания за Раците, време за отдих за Козирозите

Хороскопът хороскоп

Овен

Началото на деня може да се ознаменува с прилив на творческа енергия, жажда за свободна дейност и опити да се осъществи мечтата Ви. Само че подобно настроение ще бъде не за дълго: вече следобед ентусиазмът Ви ще изстине и ще приеме по-умерен вид. Контактите с децата, любимите хора или с колегите има смисъл да бъдат оставени за следващия ден.

Телец

В личния Ви живот днес нещо ще потръгне съвсем не така, както сте очаквали и както сте предполагали първоначално, но пък ще Ви даде простор за импровизация. Какво пък – нищо лошо няма, да подходите към разрешение на отношенията творчески, а това е увлекателно!

Близнаци

Днес яснотата е особено важна, затова трябва колкото може повече да се постараете и да се убедите, че говорите именно това, което сте искали да кажете, и че хората правилно Ви разбират. Ако не направите това, възниква сериозна опасност от конфликти. Проверявайте всичко по няколко пъти, за да избегнете грешки.

Рак

Още от рано сутринта ще се окажете в идеално положение да постигнете нещо много важно, особено в отношенията с другите хора. Ще Ви бъде много по-лесно да установите партньорски или романтични отношения, защото сега много лесно ще общувате и ще бъдете изпълнени с ентусиазъм. При Вас започва много конструктивен период. Уверени сте в своите сили, а желанието Ви да промените живота си към по-добро, е силно като никога.

Лъв

Днес ще имате уникалния шанс да се почувствате зрели и силни личности, дори ако обичайната Ви представа за себе си е коренно противоположна на този образ. Половинката Ви ще бъде приятно изненадана от проявилите се нови качества. Постарайте се да не ги загубите с течение на времето.

Дева

Ще се наложи да се занимавате с неща, които не предизвикват у Вас особен интерес, както и да решавате чужди проблеми и да поправяте чужди грешки, допуснати от невнимателни колеги и партньори. Ще Ви дразни и това, че сякаш хората, които Ви заобикалят, не забелязват Вашите усилия, а даже и Ви стоварват допълнително работа.

Везни

Звездите препоръчват на Вашия тандем да поиграете на нещо, да се разтоварите и да се отдадете на малко почивка. Важното е, да Ви е интересно и весело, а и времето да минава неусетно! Днес не започвайте нищо ново, по-скоро се затворете вкъщи и изчакайте денят да мине. Не се карайте с близките хора.

Скорпион

Вие сте идеалист и перфекционист и тези качества ще Ви помогнат да бъдете така ефективни в своите действия. Няма да се оставите, ако не направите всичко най-добре. За съжаление, тези качества могат и да Ви попречат. Нормално е да възприемете, че невинаги нещата са такива, каквито трябва да бъдат. Главната Ви задача е да приемете ситуацията такава, каквато е, без да се стремите да я „поправите” по свой вкус.

Стрелец

Днес настроението Ви няма да бъде много стабилно. У Вас ще се появи желание да научите нещо ново и да се покажете от неочаквана страна. Добре ще преминат срещите Ви с приятели и е важно през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е възникване на нови идеи за творчество, но ще бъде доста сложно те да се развият, защото много ще се отвличате по други задачи.

Козирог

В последните няколко дни сте успявали за шест часа да правите по толкова много, колкото другите хора са правили за няколко дни. И макар че сте били заети, отлично сте се справяли със своята работа. Затова е дошло време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. И не забравяйте за свещите!

Водолей

Заслужава си този ден да посветите на съвместни разходки. Те ще се окажат не много продължителни, защото за продължителни нито Вие, нито Вашия любим човек ще имате време. Но за сметка на това ще са плодотворни по отношение на решаване на личните Ви проблеми.

Риби

Днес ще бъде по-лесно да излеете душата си пред първия срещнат, отколкото да обясните на своите близки хора какво става. Вероятно така и трябва да направите, отколкото да се мотаете неизслушани. И да се чувствате неудовлетворени.