Хората с пъстри очи са различни от останалите – ето защо

Може ли цветът на очите да определя характера на човек? Сигурно познавате поне един човек, който е очи – смесица от цветове. Прочетете това, което специалистите са установили за тези хора досега и преценете дали са прави:

Пъстрите очи са особено интересни, защото във всеки един момент могат да изглеждат различно.

Между 5 и 8 % от световното население имат пъстри очи

74 % от пъстрооките хора имат кафяв кръг около зеницата

Няма двама души с еднакъв нюанс на пъстрите очи.

Нюансът на очите им зависи от светлината, дрехите, с които са облечени, дори от настроението им …

За пъстрооките хора е характерно, че са мили, добродушни, от тях струи щастие.

В любовта много държат на приятелството с половинката си, а това заздравява връзката им и е гаранция за дълготрайни отношения. Те са романтици, които вярват във вечната любов. Те са и доверчиви, което понякога не е в техен плюс. Но … са достатъчно умни, за да не допускат една и съща грешка два пъти.

Те са добри родители и държат изключително на приятелството с децата си.

Що се отнася до работата – обичат да имат простор за действие.

Не обичат да бъдат ограничавани, работливи и отговорни са. Затова понякога шефовете им може да злоупотребят с тях, но това няма да продължи дълго…

Пъстрооките хора обичат да поемат рискове.

Те не се страхуват от неизвестното, обичат да експериментират, приемат трудностите като предизвикателство. Не се отказват лесно от начертаната цел

Добри приятели, на които можете да разчитате

Пъстрооките хора умеят да се справят в критични ситуации, умът им е бърз, интуицията им – силна. Затова ако изпаднете в безизходица – обадете се на такъв приятел и може да разчитате да ви помогне.

Мислите си, че ги познавате и не очаквате да ви изненадат – ГРЕШИТЕ!

Дори и с години да познавате човек с пъстри очи – той винаги може да ви изненада. Пъстрооките хора са непредсказуеми. В ситуация, в която сте свикнали да ги виждате, могат да реагират съвсем нетипично за тях. Освен това те са изключително артистични – което ги прави обичана компания.

- реклама -