Харви Уейнстейн секуално насилие продуцент уволнен

Холивудският прелюбодеец Харви Уейнстейн беше зашлевен в ресторант – ВИДЕО

Американският продуцент Харви Уейнстейн, който е в центъра на огромен сексуален скандал, беше публично оскърбен в ресторант в предградие на град Финикс, щата Аризона и два пъти ударен по лицето, съобщи TMZ.

На сайта публикуван запис, на който се вижда как мъж два пъти удря с длан Уейнстейн по бузата. Освен това той изрича нелицеприятни изрази и обвинява продуцента в недопустимо поведение към жените и заключава, че Уейстейн трябва да си ходи.

След инцидента Уейстейн и спътникът му напускат заведението.

ТMZ обяснява, че спречкването е станало в ресторант от веригата Elements във вторник вечерта. Уенстейн вечерял там със свой консултант, който му помага да се въздържа от употреба на алкохол.

В определен момент към продуцента се приближава мъж, наречен Стив. Той казва, че му харесват филмите, над които Уейнсейн е работил и иска да се снима с него. Продуцентът обаче рязко му отказал. Според мениджъра на ресторанта отказът не бил груб и накрая двамата се ръкували.

Стив разказал, че същата вечер пил твърде много. По-късно отново се приближил към Уейстейн като предварително поискал от приятеля си да направи снимка с мобилен телефон. Стив твърди, че ударил два пъти продуцента с юмрук по лицето, но мениджърът не потвърждава това.

На лентата се вижда, че Уейнстейн не се съпротивлява и изглежда малко обезсърчен.

Продуцентът вече е обвинен от около 50 жени в сексуален тормоз. Скандалът го принуди да подаде оставка от съвета на директорите на продуцентската му компания Weinstein Company. Той беше изключен от Американската академия за киноизкуство, която присъжда наградите „Оскар” и от Гилдията на продуцентите.

- реклама -