Хитът на Орлин Горанов вече и с жестомимичен превод- ВИДЕО

Гоня своята мечта

през тунел от самота.

Между хиляди лица

пак те търся аз.

Ти си моята съдба,

моя радост и тъга –

и дали във този свят

ще те срещна аз.

Това пее обичания български певец Орлин Горанов в новата си песен, която носи заглавието „Тунел от самота“. Клипът към нея дебютира днес в музикалните платформи и с жестомимичен превод.

Само за няколко дни парчето стана супер популярно в мрежата, а феновете и критиците го определиха като абсолютен хит.

Меланхоличното и романтично звучене на песента е пренесено в абсолютен резонанс и в клипа към нея. Той е заснет в един дъждовен ден в Докторската градина и заобикалящите я малки столични улички, пълни с бутикови галерии и кокетни кафенета. В ролята на лирическите герои се превъплъщават актьорите Деляна Хаджиянкова и Добрин Досев.

Двамата са самотни души, които много си приличат. Имат еднакви навици, вълнуват се от едни и същи неща, посещават идентични места. Но, уви винаги се разминават и си остават все така самотни. Докато един ден едно малко цвете в саксия решава съдбата им и ги среща напълно случайно…

За по-силно въздействие, видеото е заснето в черно-бяло от режисьорите Васил Стефанов и Стефка Николова.

Продуцент на песента е Игор Марковски, който напоследък предлага на публиката изключителни музикални проекти. Също така той стои и зад сценария на видеоклипа. Идеята за жестомимичния превод дошла, след като с него се свързала Христина Чопарова от „Ние ви чуваме“.  Тя била дълбоко развълнувана от песента и предложила на Марковски да направят клипа достъпен и за хора с проблеми със слуха.

Така от днес „Тунел от самота“ може да се гледа със и без жестомимичен превод.

Музика и аранжимент: Светослав Лобошки

Текст: Снежина Темелкова

Вокали: Орлин Горанов

Сценарий: Игор Марковски

Режисьори: Васил Стефанов и Стефка Николова

Продуцент: Игор Марковски

 

- реклама -