Хит за Коледа! Светещи лампички за брада

Всяка година по това време започват състезанията каква ще бъде най-красивата украса за коледната елха. Тази зима обаче фокусът се измести върху най-новата тенденция – поставяне на коледни лампички върху брадите на мъжете.

Колкото и шантаво да се струва на някои българи, по света има мъже, които вече отдавна познават тайните на декорацията по окосмяването на лицето. Някои ги наричат ексцентрици, други им се радват, защото блещукащите светлинки в брадите им са знак, че са запазили празничния дух в себе си.

Доказателство за това, че наред с елхите, в чужбина се украсяват и мъжки бради, е зачестилата продажба на тези украси. Има лапички по 9-12 евро.

Сайтове като Amazon предлагат продукта срещу 14 долара. Той включва 18 минилампички за брада с ЛЕД светлини.

Лентата със специални лампички за мъже, които поддържат големи бради, е снабдена с малки щипки, чрез които да се прикрепя по-лесно към космите.

Разбира се, за да задоволят вкуса на различните мъже, китайските производители са създали и други орнаменти, които стават за украсата на тази част от лицето на мъжете.

Все повече мъже позират гордо със засукан мустак и старателно украсена брада-елха, за да качат снимките си в социалните мрежи.

Е, има и нещо за жените. Лампички, които се вплитат в косата.

- реклама -