Хиляди посрещнаха 2020 година по площадите, въпреки студеното време (видео)

Хиляди хора посрещнаха на новата година на открито по площадите, въпреки студеното време.

Новогодишният спектакъл в София по традиция се състоя на площад „Ал. Батенберг”. Празнуващите по традиция си пожелаваха здраве, щастие и късмет и се хванаха на Дунавското хоро.

сн. Фейсбук

С много настроение и артистичен дух Бургас посрещна новата 2020 година, информира морската община. Стотици се стекоха на площад „Тройката“ за празничния концерт. Специален поздрав към всички бургазлии отправи кметът Димитър Николов, който пожела здраве и благоденствие на града и неговите хора.

сн. Лина Главинова

В първите минути на новата година бургазлии се хванаха на празничното хоро, изпълнено от Берковската духова музика. Лекият дъжд в навечерието на новата година не изплаши празнуващите. Някои изтълкуваха това като знак за плодородна 2020 г.

Русенци посрещнаха новата година на централния площад в града с Дунавското хоро, за което казват, че е у дома си. Пожелаха си здраве, щастие и много пътувания.

На площада във Враца, под съпровода на духова музика и фолклорни изпълнители, врачани също се поздравяваха за новата година. Кметът Калин Каменов пожела „Да е успешна, ползотворна и плодовита. Бъдете здрави и се обичайте“.

- реклама -