Клинтън

Хилъри Клинтън: Чувствам се добре и оздравявам

Дни след като й прилоша на церемонията в памет на жертвите от 11 септември, Хилъри Клинтън за първи път проговори за състоянието си.

В профила си в Туитър, кандидат-президентката на Демократическата партия написа, че вече се чувства добре и оздравява. В друг свой пост тя добави, че бърза да се върне към кампанията и работните си задължения.

В телефонно интервю за Би Би Си Клинтън призна, че не е разкрила по-рано, че има пневмония, защото е подценила сериозността на ситуацията и не е послушала съветите на лекарите да си почине за няколко дни.

Клинтън подчерта, че в неделя не е припаднала, а само е загубила равновесие. Минути по-късно, след като влязла в прохладния автобус, се почувствала по-добре.

Бил Клинтън ще замести съпругата си за известно време

По-рано и бившият президент на САЩ Бил Клинтън заговори за здравословното състояние на съпругата си. Той подчерта, че Хилъри е работила много здраво през последните години и просто е била дехидратирана.

Бил Клинтън ще замести своята съпруга на утрешния предизборен митинг в Лас Вегас. Той ще участва и в две срещи за набиране на средства в щата Калифорния.

- реклама -