Херцогиня Меган продължава да е активна, въпреки напредналата й бременност

Днес Херцогинята на Съсекс в днешния дъждовен лондонски ден посети природозащитната организация “Mayhew”, чийто патрон стана наскоро.

Там тя ще се запознае с благотворителните проекти в помощ на околната среда и обществата по света.посети организация за хуманитарно отношение към животните.

Това е втората й публична изява и на снимките Меган Маркъл изглежда доста наедряла заради бременността.

За срещата си с екипа на организацията Меган Маркъл беше облечена изцяло в неутрални тонове, като внимание привлече икономичният избор на мини рокля H&M, струваща само 25 паунда.

Плетената дреха с поло беше комбинирана с палто Armani на цена от 2 000 паунда и чанта Stella McCartney.

Херцогинята на Съсекс и съпруга на принц Хари Меган станаха патрон на четири организации. Те отразяват проблеми, с които тя отдавна е свързана, включително изкуствата, достъпа до образование, подкрепата за жените и хуманното отношение към животните.

Нейно Величество е предала два патронажа на Меган Маркъл – този над Националния театър и над Асоциацията на университетите на Британската общност. Кралицата е заемала тази роля съответно за 45 и за 33 години.

Освен тях херцогинята поема патронажа и над още две допълнителни благотворителни организации като част от официалното й работно портфолио – Smart Works и Mayhew.

- реклама -