Херцогиня Меган блести на първа корица на списание

Когато влезе в ролята на отговорен редактор на британския Vogue, Меган Маркъл предпочете да остане в сянка, а не да изгрее на корицата на изданието. Но сега, няколко месеца по-късно, я виждаме начело на юбилейния брой на списание Tatler.

Херцогинята на Съсекс е избрана за лицето на декемврийския брой, с който се отбелязва 310-тата годишнина на изданието. Впечатляващо число, което изисква и впечатляваща личност, която да го допълни.

Снимка 449374И изборът е най-коментираната жена в света в момента. „Дали тя завладява или разделя“, това е въпросът, който списанието задава. А отговорът се търси в мненията на четирима писатели, които споделят своите мисли за Маркъл.

Главният редактор на списанието също се включва в кампанията в подкрепа на Меган, която в последно време е подложена на кръстосан огън от други английски медии.

По думите на Ричард Денън, херцогинята на Съсекс е независима, не се страхува да прави всичко по своя начин. Освен това, той изказва симпатии за нейните модни избори и за начина, по който носи духа на Калифорния, създавайки сложни комбинации, отговарящи точно на нейния стил.

Това е първата корица на Меган, откакто стана съпруга на принц Хари. Последната бе отново на това списание, два месеца преди сватбата им.

А отреденото й сега признание със сигурност е глътка свеж въздух, която да си поеме между непрестанните атаки по неин адрес.

Снимката на бившата актриса обаче не е нова, а е от 2015 г., още преди да се запознае с принц Хари. И въпреки че е звезда на корицата, в юбилейния брой няма нито една нейна дума.

- реклама -