Херо, Берое

Херо беше представен като треньор на Берое – ВИДЕО

Димитър Димитров – Херо беше представен официално като треньор на Берое. Това направи изпълнителния директор на клуба Илко Русев. По-късно Димитров проведе и първа тренировка начело на отбора. Негови асистенти ще са Петър Колев и Георги Чиликов. Треньор на вратарите ще бъде Йордан Господинов.

Русев обаче заяви, че оставката на спортния директор Валентин Грудев не е приета. Така той остава на поста си.

„Ще се опитаме чрез победи да вдигнем настроението и тонуса в отбора. Минимална цел, разбира се, е влизане в шестицата. Изоставаме от водещите отбори, но ще се опитаме да скъсим дистанцията. Приемам всички поставени цели преди началото на сезона и съм на мнение, че има още неразкрити неща от нашия потенциал“, започна Херо. Първият му официален двубой начело ще бъде домакинството на Ботев Враца идния вторник.

Херо: Рисковано е да се правят кардинални промени сега

„Остават седем мача до завършване на календарната година, рисковано е сега да се правят кардинални промени. Ще се опитам да намеря баланса в нашия отбор. Ако погледнем статистиката, имаме само победи и загуби – липсва балансът в тима. На първо време ще надграждаме с малки нюанси и детайли. От зимата, след като се запозная с харектерите и качествата на самите футболисти, ще мога да преценя какво е нужно и какво още трябва на този отбор“, завърши той.

- реклама -