Херо

Херо: Бих отказал на Левски

Димитър Димитров-Херо призна, че ще откаже да поеме Левски, ако бъде поканен. Специалистът се завърна днес в България, след като класира Иртиш за Лига Европа.

Това е максимумът за отбора. Кайрат и Астана са отбори от друго измерение – те са нещо като Барселона и Реал (Мадрид) в Испания. Това, което постигнахме на фона на проблемите, които имахме, а те не бяха малко, си е изключителен успех. Ако тръгна изреждам всички нередности, няма да ми стигне времето. Така че съм напълно удовлетворен не само аз, но също ръководството, хората. Мога да кажа, че беше един пълноценен сезон“, коментира Херо.

Димитров разкри, че има договор за още една година с Иртиш. „Надявам се нещата да се променят от финансова гледна точка, защото това ни пречеше изключително през тази година. Както се надявам, така и се съмнявам, честно казано, защото виждам нюансите и индикациите, които ми подсказват, че трудно ще се променят нещата. Дано да бъркам“, заяви 57-годишният специалист.

Левски ще намери своя „Фъргюсън“

Той призна, че между него и Левски няма абсолютно нищо. „Аз имам договор и нямам право да контактувам с когото и да било. На този етап това са слухове, които не знам на какво се базират изобщо. Как да откликна на подобен контакт? Нямам право, имам действащ договор за още година. Културно ще откажа, ако трябва да съм честен. Защо всички въпроси са свързани с Левски? Аз нямам нищо общо с Левски в момента. Не е сериозно да коментираме тази тема. Нито някой ми се обаждал, нито сме коментирали. Предполагам, че хората там ще намерят този „Фъргюсън“, който търсят. Пожелавам му дълги години да работи там и да има успехи“, каза още Херо.

- реклама -