Каранга

Хенан представи официално Фернандо Каранга

Китайският Хенан представи официално Фернандо Каранга. От щаба на тима изразиха надежда, че бразилецът ще помогне за успешното представяне на отбора през втората половина от сезона. Преди да отпътува за Китай, нападателят обеща на феновете на ЦСКА-София, ако някой ден се върне в България, отново да облече фланелката на клуба.

„Искам да благодаря на публиката на ЦСКА. От цялото си сърце, от моето червено сърце! Със сигурност никога няма да ви забравя и ЦСКА ще остане завинаги в сърцето ми. Благодаря за искрената подкрепа през цялото време. Аз също ще подкрепям ЦСКА, колкото и да съм далеч, както вие винаги сте го правили за мен. Само ЦСКА!“, обяви Каранга.

Специални благодарности на господин Ганчев

„Искам специално да благодаря на господин Ганчев, който много искаше да остана. Мога само да обещая, че един ден, когато се върна в България, моят първи и единствен избор ще бъде ЦСКА. Благодарности към ръководството, треньорския щаб и всички играчи, които са мои приятели и братя! Вярвам, че един ден ще се върна и ще побеждаваме отново заедно“, казва Каранга.

Каранга

Няма официална сума по трансфера

Според информациите офертата от Хенан е била много изгодна за бразилеца във финансов план. ЦСКА-София не оповести сумата, за която продава звездата си и обяви, че тя „задоволява изискванията на клуба“. Според слуховете обаче, цената на Каранга е около 3 млн. евро.

- реклама -