Хебър
Снимка: facebook.com/fchebarofficial

Хебър започна ремонта, ще сменя треньора

Кметът на Пазарджик Тодор Попов – ключова фигура в Хебър – сложи начало на дейностите по ремонта на стадион „Георги Бенковски“.

„Днес стартирахме дейностите по изграждане на осветлението на стадион “Георги Бенковски”! Това се случва, след като обществената поръчка бе придвижена в необходимите административни срокове и стартираме същинската работа по нея. Втората инвестиция, която ще се придвижи паралелно с поставянето на осветителната система, е довършването на седалките на сектор “В”, довършването на паркинга и околието на трибуните, както и останалите по-дребни изисквания, за да имаме стадион, който отговаря на всички изисквания на efbet Лига“, заяви Попов. Краен срок за завръщането на Хебър в Пазарджик обаче не беше обявен.

Попов освен това обяви, че в клуба ще има сериозно промени. “Търпението ми свършва. Това, което виждам в Хебър, не ми харесва. И “Уембли” да изградим в Пазарджик, никой няма да иска да гледа продукцията, демонстрирана от отбора. Това е непривлекателен футбол, който не може да те впечатли с нищо. В тази връзка мога да кажа, че на 100% в Хебър ще има промени до края на седмицата. Тая работа е мъка и ние ще се върнем отново на варианта да разчитаме на собствени сили и средства. За съжаление нашите очаквания не се покриха с действителността и няма нищо срамно да си го признаем. Сагата с нашите партньори от “Жокер Груп” ще приключи като развод. Но кротко и мирно, а не по италиански”, заяви Попов.

“Ние искаме Хебър да играе добър футбол. А играем “Ганкиното” и сме много далече от това, което трябва да бъде. Не виждам в играта нито идея, нито мотивация, нито импулс някакъв. И понеже това не е продукцията, която искаме да виждаме, ние ще правим промени. По аналогия на волейбола преди две години”, завърши кметът на Пазарджик.

- реклама -