Александър Попов, Хебър
Снимка: hebarvolley.com

Хебър взе до края на сезона треньора и президент на ЦСКА

Треньорът и президент на волейболния ЦСКА Александър Попов ще води Хебър до края на сезона. Целта на тима от Пазарджик е да спечели първа титла в историята си. ЦСКА вече приключи участието си в Суперлигата този сезон.

„От клуба му благодарим, че се съгласи да помогне на отбора в трудния и важен за нас момент. Сашо има богата визитка, която включва паметни европейски победи и редица спечелени купи, титли и медали начело на ЦСКА“, казват от Хебър.

Треньор на тима принципно е Драган Иванов. Той обаче получи епилептичен пристъп и влезе в болница при загубата от Нефтохимик за купата. Тимът от Пазарджик завърши на първо място редовния сезон. В полуфиналите пазарджиклии се изправят срещу Монтана. В другия сблъсък шампионът Нефтохимик играе с Левски.

Попов е начело на ЦСКА от 1998 година. През годините той има доста успехи, но може би най-големият е, че спаси червените от фалит. И в момента обаче ЦСКА има проблеми с финансирането, като залага предимно на юноши.

„Предстои много тежко лято, с оглед проблемите ни със залата и финансирането. В личен план ще изляза в отпуск, в който период ще се опитам да помогна на отбор, който се бори за шампионската титла в България. След този месец отново ще трябва да решаваме куп трудни и тежки въпроси“, заяви Попов пред сайта на ЦСКА.

- реклама -