Хари Стайлс ще бъде новият Агент 007?

Из холивудските среди упорито се разпространява слухът, че вече е ясно кой ще детронира Крейг Дейвид от ролята му но ненадминатия британски агент Джеймс Бонд. И това няма да е кой да е, ами звездата Хари Стайлс – бивш член на момчешката поп група One Direction и актьор с една-единствена роля в киното – през 2017 година във военната драма „Дюнкерк“ на Кристофър Нолан.

Всъщност вероятността именно 23-годишният Стайлс да замени Крейг беше загатната от монтажиста на „Спектър“ Лий Смит.

„Хари определено може да се справи. Ако наистина искат по-млад Бонд защо не? (Ролята) би станала веднага негова. Той е невероятен талант и абсолютно естествен пред камерата“, каза Смит в интервю за „Дейли Стар“.

„(Когато го видиш да играе) може да си помислиш, че пред очите ти стои човек с многогодишен опит. Никога няма да разбереш ,че „Дюнкерк“ е бил първият му филм. Аз лично не знаех кой е той. Разбира се, дъщеря ми ми обясни, че няма никой по-известен от Хари Стайлс.“, пошегува се Смит и допълни, че според него още по-страхотно би било, ако Кристофър Нолан бъде режисьор на следващата част от франчайза за Джеймс Бонд.

„Крис (Нолан) е способен да вкара най-страхотните детайли и да надмине всеки друг режисьор, независимо дали става за Бонд, или нещо друго“, изтъкна още монтажистът.

Хари Стайлс не е първата звезда от „Дюнкерк“ спрягана за следващия Бонд. Преди него слухове се разнасяха и за колегата му от лентата Том Харди. По-късно Идрис Елба, Том Хидълстън и Деймиън Луис също се присъедениха към потенциалните наследници на Крейг Дейвид за ролята.

- реклама -