Хари, Меган, Netflix риалити

Хари и Меган ще се снимат в риалити сериал за Netflix

Британският принц Хари и жена му Меган Маркъл се договориха да бъдат заснети за риалити сериал на Netflix.

Това съобщава The Sun.

В началото на месеца стана ясно, че двамата започват нова кариера в Холивуд. Херцогът и херцогинята на Съсекс основаха продуцентска компания и сключиха многогодишен договор с Netflix. Компанията за стрийминг на видеосъдържание ще им плати за създаването на документални филми, сериали, игрални филми, сценарии и детски програми. Договорът идва шест месеца след драматичното напускане на двойката на кралския двор на Великобритания.

Сделката на стойност 112 милиона паунда ще ги накара да работят само зад камерата – но според неназован източник Меган иска светът да види „истинската ѝ същност“.

По думите на Хари и Меган филмът ще бъде направен с вкус. За тях това е своеобразен начин да покажат на хората своя живот.

Херцогът и херцогинята на Съсекс се преместиха в САЩ, като целта им беше да избягат от блясъка на кралския живот и от фокуса на таблоидите, и не на последно място да бъдат финансово независими.

Бившата актриса и Хари обявиха, че искат да се отдадат на благотворителна дейност.

Меган и Хари ще бъдат следени в продължение на три месеца, но все още не е известно дали камерите ще бъдат допуснати в техния дом в Монтесито за 11,5 милиона паунда

- реклама -