Меган, Хари, избори, САЩ, информация

Хари и Меган се появиха по телевизията – Видео

Меган Маркъл и принц Хари се появиха за първи път по телевизията след отказа от правомощията им.

Знаменитата двойка наруши „телевизионното“ мълчание, вземайки участие в социален проект за канала ABC. Видеото Меган и Хари са решили да заснемат в задния двор на новия си дом, където преди това актрисата даде интервю за Глория Стайнъм.

В своето обръщение Меган призова всички американци да излязат да гласуват тази година. Тя отбеляза, че по този начин те могат да повлияят на своето бъдеще и бъдещето на цялата страна.

„На всеки четири години ни казват едно и също, че това са най-важните избори в живота ни. Но този път това е така. Когато гласуваме, нашите ценности се привеждат в действие и нашите гласове се чуват. Гласът ви напомня, че имате значение. Защото го правите. И вие заслужавате да бъдете изслушани. ”

Хари, който не е американски гражданин, призна, че няма да може да гласува тази година и отбеляза, че никога не е гласувал във Великобритания, тъй като обикновено се очаква кралските особи да останат политически неутрални.

Той също така призова американците да внимават за вида информация, която получават както в в традиционните медии така и онлайн.

„Когато лошото е повече от доброто, за мнозина, независимо дали го осъзнаваме или не, това подкопава способността ни да проявяваме състрадание и способността ни да се поставим на мястото на някой друг“, каза Хари.

„Защото, когато един човек получава негативизъм онлайн, ефектите се усещат експоненциално. Време е не само да размишляваме, но и да действаме. С наближаването на този ноември е жизненоважно да отхвърляме речта на омразата, дезинформацията и негативността онлайн“, заяви той.

 

Меган и Хари благодариха също на всички лекари и учени, които в момента безстрашно се борят с коронавирусната инфекция. Те изразиха и подкрепа към всички, които се противопоставят на всякакви прояви на неравенство и несправедливост.

- реклама -