Хари и Меган

Хари и Мегън с нетърпение очакват първото си дете

Херцогът и херцогинята на Съсекс нямат търпение да се роди първото им дете.

Херцогинята, която бе позната като Меган Маркъл, преди да се ожени за принц Хари през май 2018 г., е в напреднала бременност и се очаква да роди всеки момент, припомня Контакт мюзик.

Близък до кралската двойка споделя за вестник „Сън“: „Няма да е много дълго. Меган е много развълнувана. Разбира се, тя е изнервена като всяка млада майка, но тя и Хари вече не могат да чакат”.

Херцогинята иска да остане възможно най-дълго в дома си, въпреки че е наясно с това, че болницата е най-безопасното място за нея.

„Тя се подготвя за раждането, иска то да е възможно най-естествено и затова практикува предродилни упражнения и дихателни техники с Хари”, разкрива вътрешен човек.

„За нея ще е голяма подкрепа да има майка си до себе си и сега си почива възможно най-много”, допълва още източникът на вестника.

Детето на кралската двойка може да се роди в болницата в Сурей, която е близо до дома им в Уиндзор.

„Планът не се е променил, Меган бе много ясна какво иска. Тя получава медицински съвети всеки ден и те с Хари ще бъдат насочвани от техния екип”, казва близък до двойката.

„Когато тя ражда, иска да е у дома, но само доколкото е възможно, ако нещо се обърка и тя трябва да бъде откарана в болницата, това ще се случи”, твърди източникът.

- реклама -