Хали Бери

Хали Бери никога не е купонясвала за рождения си ден

Актрисата Хали Бери призна, че никога не е е организирала парти за рождения си ден. „Жената котка“, която е на път да навърши 51 години през август, сподели в интервю за таблоида E! News, че макар и никога да не е оставала сама на рождения си ден, никога не е вдигала купон по случая, тъй като смята, че подобни чествания са само за деца.

„Никога не съм имала парти за рождения си ден. Това е нещо, което правя само за децата си“, разказа тя, визирайки 9-годишната си дъщеря Нала и 3-годишния си син Макео.

И въпреки че жените често се побъркват щом чукнат половин век, Хали признава, че за нея годините са нищо значещо число, което не я определя.

„То не дефинира моето щастие или нещата, които мога или не да правя, когато остарея“, категорична е черната пантера на Холивуд.

А нея определено я очакват вълнуващи проекти идните месеци. В момента звездата се готви да трансформира създадения от нея самата фен блог „Халиуд“ (Hallewood) в лайфстайл форум, където почитателите й да установяват директна връзка с нея.

- реклама -