Хайди Клум, Лени Клум
Снимка: Вог Германия

Хайди Клум позира за първи път с дъщеря си Лени

Хайди Клум позира за първи път с най-голямата си дъщеря Лени. Кадрите ще се появят в новия брой на германското издание на „Вог“. Списанието ще е на пазара след пет дни.

Хайди Клум, Лени Клум

47-годишната бивша манекенка винаги се е старала да държи Лени далеч от светлината на прожекторите. Сега обаче тя дава шанс на 16-годишната си дъщеря. Неин баща е бившият бос от Формула 1 Флавио Бриаторе. Двамата обаче се разделиха няколко години след раждането на Лени и тя беше отгледана най-вече от музиканта Сийл. Преди две години обаче Хайди Клум смени Сийл с доста по-млад музикант.

„Придружавах мама по сесии през цялото време. Постоянно ни снимаха по улиците. Може би за повечето хора детството ми не е било нормално, но за мен си беше. Папараците винаги са били част от живота ни. Както и хората, които ни пазеха“, разказва Лени.

Лени Клум
Снимка: Вог Германия

„Не мисля, че има модели, които са много по-добри от майка ми. И от нея знам, че не трябва много-много да се интересуваш какво говорят другите. Сега ще се уча. А, ако някой ден, мама се откаже, съм готова да я заместя“, добавя Лени в интервюто. Самата Хайди Клум обаче явно не е готова за този момент. „Мисля, че още дълго време ще държа ръцете си над нея. Животът си е неин, тя трябва да взима решенията, но аз съм ѝ майка“, казва манекенката.

„Щастлива съм, че сега можеш да покажеш коя си. Знам, че да си моя дъщеря не е било лесно – не си имала възможността да израснеш нормално. Какво е нормално? Със сигурност не е да имаш трима различни бащи. Но ти имаш таланта да постигнеш всичко“, написа Хайди в Инстаграм. Дъщеря ѝ също има акаунт в социалната мрежа и има 218 000 последователи.

- реклама -