Николай Хаджигенов
Снимка: Кадър Нова

Хаджигенов: Манолова и Дончева се изказаха неподготвени и цопнаха в огромна кална локва

Мая Манолова и Татяна Дончева паднаха в огромна кална локва.

Така техният съпартиец Николай Хаджигенов коментира в сутрешния блок на Нова скандала, от миналата седмица по повод негови непремерени изказвания.

Те явно се изказаха неподготвени и цопнаха в една кална лова, създадена от самите тях. Надявам се, че това няма да се случва в бъдеще. Аз ще казвам нещата такива каквито са. Смятам, че въпреки всичко, ще се разберем, посочи Николай Хаджигенов.

„За момента не обсъждаме имена за председател на парламента.  Би трябвало трите протестни партии да изберат председател, който да е от тях. Това е най-логичното нещо”, посочи той.

Смятам, че „Има такъв народ“ биха предложили правителство.

Отговорно е, Слави е събрал около себе си умни хора, много от тях познавам. И смятам, че поне ще опитат да съставят правителство.

„Обединението е важно. Ако той се обърне към нас – имаме готовност да предложим хора”, посочи той.

„Не става въпрос за елементарната аритметика, която очевидно не излиза. Става въпрос за подкрепа – ако искаме да направим нещо, колкото и да го искаме, ние нямаме възможност. Затова трябва да направим каквото можем. Подкрепа от БСП – те сами я предложиха – ще я вземем. Подкрепа от ДПС – ако има такава – ще я вземем”, заяви съпредседателят на „Изправи се! Мутри вън!“.

„Смелостта се състои в това, не да се явяваш на избори докато успееш да си нагласиш резултатите. Смелостта се състои в това да отстояваш принципите си”, категоричен е Хаджигенов.

 

- реклама -