Николай Хаджигенов
Снимка: Кадър БНТ

Хаджигенов: Има шанс да подкрепим кабинета на ИТН, искаме споразумение

От „Има такъв народ“ ни показаха мултимедийна презентация, с по два реда за всеки кандидат, изгледахме я и си тръгнахме. Така коментира Николай Хаджигенов от „Изправи се БГ! Ние идваме!“ срещата на коалицията с „Има такъв народ“ днес.

„Има шансове да бъде подкрепим кабинета на „Има такъв народ“. Ще обсъждаме и хората, защото ние влезнахме в политиката по определени причини. Трябва да преборим врага, защото корупцията все още е факт. Това е сложна трудна война, която ние трябва да водим“, заяви Хаджигенов в предаването „Още от деня“ по БНТ.

За него някои от кандидатите са абсолютно непознати.

„Настояваме категорично да подпишем споразумение, което ще даде насоки какво ще прави това правителство с парламента. Идеята за нашето влизане в политиката е да направим промяна. Всеки от нас ще реши самостоятелно как да гласува“, каза още Хаджигенов.

Според Хаджигенов ГЕРБ най-вероятно биха гласували за такъв кабинет.

„Нашата парламентарна група очаква продължението. Очакваме да чуем мнение за споразумението, ако ще има такова, трябва да се изработи. Аз съм категоричен – споразумение трябва да има“, подчерта отново Николай Хаджигенов.

- реклама -