Гуинет Полтроу

Гуинет Полтроу заживя със съпруга си чак година след сватбата им

Актрисата Гуинет Полтроу и сценаристът Брад Фалчък повече от година след сватбата заживяха под един покрив.

Звездите признаха, че се отказали от идеята да живеят заедно веднага след сватбата заради децата, които двойката не искала да травмира. Актрисата също призна, че в началото самата тя не искала да се събират заедно, тъй като много цени свободата си. Гуинет смята, че да живееш разделено от съпруга си е по-лесно да се поддържа личното пространство.

Сега Палтроу и Фелчък споделят, че започват да установяват съвместен живот. Звездите засега не казват къде точно са решили да се установят.

Гуинет Полтроу и Брад Фалчък са заедно от пет години. Те решиха да се оженят в края на 2018 година. Двамата се опитаха да скрият сватбата; церемонията беше скромна в имението на съпругата в Лонг Айлънд. Сред гостите на празненството бяха Робърт Дауни-Джуниър, Стивън Спилбърг, Камерън Диас.

Актрисата има дъщеря Епъл и син Мойсей от музиканта Крис Мартин. Брад Фалчък се разведе със Сузан Букиник през 2013 г. От този съюз той има син Броуди и дъщеря Изабела. Сценаристът поддържа добри отношения с бившето си семейство.

- реклама -