Гриша Ганчев

Гриша Ганчев на разпит за мачове на ЦСКА-София

Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев, който управлява червените, са били на разпит в Главна дирекция „Национална полиция“. Според информациите въпросите са били за четири победи от сезон 2019/20. Става въпрос за гостуванията на Етър, Черно море и Ботев Враца, както и домакинството на Славия.

БФС обяви, че ЦСКА-София вече има възможност да картотекира нови футболисти. Преди дни червените платиха 1.6 милиона лева задължения към бивши футболисти. БФС е получил потвърждението от дисциплинарната комисия към ФИФА. С него се демонстрира изчистването на финансовите отношения към Серхио Филипе Диаш Рибейро, Нилсон Антонио да Вейга Барош и Бернардо Давид Тенгариня.

Това означава, че клубът ще картотекира тримата нови играчи. Това са младежкият национал Станислав Шопов, халфът Лазар Туфегджич и бекът Брадли де Нойер.

Треньорът Саша Илич пък обясни, че няма да изполва Йоан Баи, Яник Вилдсхут и Федерико Варела. Според него целта е в отбора да има чужденци, само ако са по-добри от българите.

- реклама -