Гриша Ганчев

Гриша Ганчев: Простотията ходи по хората

Благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев излезе с официално съобщение към феновете на отбора. В него той признава, че ситуацията в старото дружество са излезли  извън контрол заради финансови неуредици между различни хора. Все пак обаче Ганчев уверява привържениците на „червените„, че тимът ще е на върха през следващия сезон.
Ето цялото обръщение на Гриша Ганчев, публикувано на официалния сайт на ЦСКА:

„Армейци,

За съжаление ударите под кръста не спират. На сцената ежедневно се появяват оздравители, благодетели, успели и неуспели, всякакви знайни и незнайни герои. Води се междуличностна борба и изникват стари финансови взаимоотношения в дружеството, което е в несъстоятелност, които няма да завършат и в следващите десетилетия.

Финансовите неуредици между различни хора и групи също. Съжалявам за случилото се, но нещата в старото дружество излизат извън контрол… Но простотията ходи по хората! Истинските армейци не трябва да се поддават на такива евтини и гнусни спекулации.

ЦСКА е велик клуб и ще остане такъв! Всички в клуба се разграничаваме от тези долни и жалки спекулации и работим за благото на отбора, който от новия сезон ще е там, където му е мястото – НА ВЪРХА!

С уважение, Гриша Ганчев“

- реклама -