Григор Димитров
Снимка: twitter.com/rolexpmasters

Григор Димитров отново ще играе на Sofia Open

Григор Димитров отново ще участва в турнира Sofia Open. Той ще играе за втори път на надпреварата от категорията АТП 250. През 2017 г. той спечели титлата.

„Много съм развълнуван, че отново ще играя у дома, и съм щастлив, че ще участвам на „София оупън“. Пазя невероятни спомени и страхотни емоции от 2017 година“, заяви той, цитиран от организаторите.

„Да усещам тази толкова силна подкрепа на вас – българските фенове, беше много вълнуващо. Самото излизане на корта пред пълната зала е неописуемо изживяване и спомен за цял живот. Прекрасно е, че ще го изживеем отново. Очаквам с нетърпение да ви видя в „Арена Армеец“. Ще се видим скоро“, казва още Григор Димитров.

В момента той е в Ню Йорк, за да участва на US Open.

Иначе турнирът в София ще се проведе от 25 септември до 2 октомври. Участие освен Григор досега са заявили шампионът Яник Синер, миналогодишният финалист Гаел Монфис, Пабло Кареньо Буста и Стан Вавринка.

По предложение на Григор Димитров и в интерес на българските фенове, които искат да го гледат на живо в битката да спечели отново турнира, промоционалната оферта за 20% намаление на билетите за Sofia Open 2022 ще бъде удължена с още два дни – до полунощ на 30 август.

- реклама -