Юсеин Болт

Горещото гадже на Юсеин Болт и кой е той извън стадиона

Той е Бог на пистата, сътворил история, която дълго няма да бъде забравена. Шампион, шоумен, суперчовек – трикратният олимпийски медалист Юсеин Болт е най-обсъжданият спортист в Рио заради лекотата, с която печели медали и задминава всички останали на стадиона.

Но, кой е извън него Юсеин Болт, какво обича, с как живее и ще става ли скоро баща? Надникнахме в личния Инстаграм профил на сензацията в леката атлетика за да ви разкажем за нещата, които не знаете за шампиона от Ямайка.

Горещо гадже

Юсеин държи в изключително медийно затъмнение личния си живот. Но, когато си известен просто няма как да скриеш горещото си гадже от света. Особено ако тя е с изкушаващи форми като Каси Бенет.

От близо две години спринтьора има връзка със своята сънародничка, която според техни приятели нарича „моята кралица“.

Бенет не присъства на Игрите, защото не искала да разсейва Болт. Но, тя не пропуска да го поздрави в социалните мрежи след всеки негов триумф. Веднага след като ямайския спортист спечели злато на 100 метра, започнаха да циркулират слухове, че Каси е бременна. За сега те не са потвърдени от двойката.

Утре става на 30

За рождения си ден утре, Юсеин си подари три златни олимпийски медала. Той е първият спринтьор, спечелил всички отличия на три поредни Олимпиади.

Роден е на 21 август 1986-та година в градчето Шерууд контент в Ямайка. Има брат и сестра.

Болт със семейството си

Висок е 1.95 и тежи 94 килограма.

Обича да се забавлява с малкия си племенник и да прекарва време със семейството си. Обещал е на майка си Дженифър Болт след Олимпиадата да се задоми.

Иска да рита за Манчестър

Първата голяма любов на Юсеин в спорта бил футбола. Той дори се шегувал, че след като остави шпайковете, искал да обуе футболни обувки и да рита за любимия си Манчестър Юнайтед. Затова постоянно призовавал Жозе Мауриньо да му намери телефонния номер.

Има собствени емоджи

Малко преди Игрите в Рио, Пума пусна „Болтмоджи“ – специални емоджи с образа на атлета, които могат да бъдат изтеглени за Епъл и Андроид.

Преди тази Олимпиада, годишните приходи на Юсеин Болт бяха около 30 млн. долара, като голяма част от тях той раздава за благотворителност на училища и спортни структури в родната си Ямайка.

Болт има рекламни договори с Пума, Хублот, Виза, японските авиолинии, австрийски телеком и много компании, продаващи спортни стоки.

Шампионът ахаресва Риана, своя сънародник Боб Марли и покойния Мохамед Али.

В материала са използвани снимки от личните профили в инстаграм на Usein Bolt и Cassy Bennett

- реклама -