Серина Уилямс

Голяма новина в тениса: Серина Уилямс очаква момиченце

Сестрата на Серина Уилямс – Винъс, издаде в ефира на „Евроспорт“ пола на бъдещата си племенница.

„Тя ще ме нарича „любимата леля“, сподели Винъс по време на интервю за спортния канал, без да се усети, и продължи развълнувано да говори как всичките им останали полусестри искат бебето да бъде кръстено на тях.

През април тази година американската тенисистка Серина Уилямс сподели снимка в социалната мрежа „Snapchat“, с която подсказа очакваното щастливо събитие. По-късно обаче звездата разкри, че го е направила без да иска, докато се е опитвала да запази кадъра за лична употреба. Тя се бе опитала да изтрие снимката, но последователите й в социалната мрежа бяха по-бързи и вече бяха разпространили новината.

Серина Уилямс

През май носителката на 23 титли от Големия шлем пък разказа, че е разбрала за бременността си само два дни преди старта на Откритото първенство на Австралия. Интересното е, че именно Уилямс спечели Аустрелиън Оупън, побеждавайки на финала сестра си Винъс. След спечелването на трофея тя стана и рекордьорка при мъжете и жените за най-много титли от Мелбърн – 7.

Очаква се бъдещата майка да роди през септември, когато ще навърши 36 години.

„Определено планирам да се върна на корта”, увери Серина. Агентът на тенисистката Кели Буш заяви, че звездата в женския тенис „очаква с нетърпение да се завърне през 2018-та година”, което бе потвърдено и от треньора на тенисистката Патрик Муратоглу.

През декември миналата година тенисистката обяви годежа си с Алексис Оханян, който е съосновател на платформата „Reddit.“ Уилямс заяви, че следващата страница от живота й ще включва бъдещето й бебе, това да поддържа добра форма и да продължава да играе тенис, както й да работи върху модната си линия.

- реклама -