Голф и вино

Голф и вино – среща от висока класа и само за ценители

Голф и вино! Сигурно се чудите къде се срещат двете неща. Отговорът е в Голф клуб „Св.София“, където в  рамките на голф&гурме събитие участниците не само играха голф, но и се насладиха на специалното меню на мастър шеф Виктор Ангелов, нови вина с марка Four Friends, Zitara и Morgentau.

Голф и вино

В турнира се включиха 24 голфъри, разделени в отбори по двама. Състезанието във формат скрамбъл (който дава възможност и на начинаещи играчи да се насладят на голфа) и леденостудените вина превърнаха деня в незабравимо изживяване.

На първо място се класира двойката Иво Цеков и Валентин Аризанов с 21 точки, а техни подгласници станаха Денис ДимитровВаня Деянова и Ватко БешлиевНиколай Робев с по 20 точки. Призът за Най-дълъг удар стана притежание на Румен Стоянов, а за Най-близо до флага – на Денис Димитров.

Голф и вино
Преходът от голфа към гурме вечерята бе повече от естествен, а очакванията за винената дегустация и петстепенното меню засилваше интереса. А то какво вино!
“Всички вина, които сервираме тази вечер, имат международни отличия от престижни конкурси”, уточни Слав Ценов, търговски директор на Four Friends Winners Wine Dinner.

За да бъде удоволствието пълно, менюто на шеф Ангелов, безупречно изпълнено от готварския екип на голф клуба, разгръщаше до съвършенство свежите нотки на летните вина. А за финал – какъв по-кадифен завършек от Black Shadow, виното, с което винаги ще направите впечатление. Ако се чудите с какво се допълва най-добре, ще ви издадем тайната на шеф Ангелов – с бял и черен шоколадов мус с манго-маракуя.

Голф и вино

Какво наистина му трябва на човек: кръг от 9 дупки голф в приятелска атмосфера и много лятно настроение.

- реклама -