критична

Годината ще бъде най-критична за представителите на ето тези знаци в зодиака

Всеки желае да започне годината с добри очаквания. Време е за нови цели и битки, но за съжаление има някои знаци в зодиака, които ги очаква нелека 2020-а.

Планетите, които оказват най-негативно влияние са Сатурн, Плутон и Уран. Първата планета управлява въвеждането на граници и ограничения. Когато тя попадне във вашия знак е твърде вероятно да изпитате затруднения и лимити, които не може да контролирате. Плутон от друга страна покровителства непрестанните промени. А Уран е най-хаотичната планета, която може да донесе в живота ви много резки събития.

Ето за кои четири зодии астрологията предсказва трудни дни през новата година:

1. Овен

Благодарение на това движение на планетите, Овните може да имат доста негативни и объркващи преживявания през 2020. А, това ще се отрази зле на хората от този знак, които обикновено са самоуверени и смятат, че умеят да контролират живота си. Затова ще им е трудно да приемат, че тази година ще има неща, които ще бъдат извън техния контрол и това е много вероятно да ги разстройва често. Овните обичат да виждат ясно начертан пред себе си път, а нерядко визията за бъдещето пред тях ще бъде неясна. Все пак представителите на тази зодия могат да минимализират щетите, като запазят спокойствие и се научат, че не са способни да контролират всичко и всички. Звездите съветват да използват времето си по-рационално, за да претеглят важните за тях неща в живота и да игнорират онова, което е без значение. Така ще овладеят контролиращите си пориви.

2. Телец

Тази година хаотичния Уран ще се промени точно в знака на Телеца. Това ще донесе на представителите на тази зодия много дискомфорт, защото те обичат всичко да им бъде подредено. Само, че сега познатата им рутина ще бъде нарушена и ще започнат да усещат голяма несигурност. Това вероятно ще рефлектира както на кариерно ниво, така и в личния живот на Телците. Добре е хората от зодията да погледнат на случващото се като на нещо, което ще ги научи на повече твърдост. И също така да търсят комфорта основно вътре в себе си, а не толкова извън тях. Така ще успея да постигнат повече дзен и духовно умиротворение.

3. Везни

Плутон и Сатурн ще преминат през тази зодия през 2020, което може да предизвика доста неочаквани събития за всички огнени и земни знаци, най-вече за Везните. Представителите на знака обичат баланса във всичко, но той ще бъде сериозно нарушен от планетарното движение. Това може да ги направи несигурни и да им бъде трудно да определят следващите си стъпки за бъдещето. Хубавото е, че през тази година те ще научат нещо ново за себе си и това е, че всеки нарушен баланс рано или късно се възстановява. И във временния дисбаланс няма нищо драматично. От 2020 те ще излязат по-зрели, благодарение на уроците, дадени от Плутон и Сатурн.

4. Козирог

Най-много планети в началото на 2020 ще минат точно през знака на Козирога. И това неминуемо ще им се отрази, като направи живота им по-труден от всякога. Представителите на тази зодия ценят изключително много трудолюбието и амбициите и обичат да постигат целите си на всяка цена. Тази година обаче ще им е доста сложно да обмислят следващите си ходове и това ще ги обърква. Смесването на енергията на толкова планети ще накара Козирога да осъзнае, че много от нещата, върху които се е фокусирал изобщо не са толкова важни, колкото смята. А, това носи след себе си разочарования. Звездите ви съветват да започнете да се вслушвате повече в думите на околните и да им вярвате. И обезателно да обмисляте по-добре задачите, с които се захващате и какъв е смисъла от тях.

- реклама -