Цветелина Стоянова
СЕМ с критики към двете големи телевизии заради отразяването на инцидента

Гимнастичка от националния ансамбъл падна от 6-тия етаж

Една от най-добрите гимнастички на националния ни ансамбъл Цветелина Стоянова е с опасност на живота. Състезателката е приета в „Пирогов“, след като е паднала от 6-ия етаж на блок 319 в квартал Надежда. Стоянова е в интензивното след продължила повече от 2 часа операция. Състоянието й остава тежко. Следващите 24 часа ще бъдат критични за гимнастичката. Инцидентът е станал около 14:00 ч. По информация на МВР след извършен оглед на местопроизшествието няма следи от насилие.

4673349

Момичето е докарано в съзнание, контактна и адекватна, съобщиха от „Пирогов“.

Стоянова днес не замина с ансамбъла за европейското първенство в Израел, като на летище „София“ беше съобщено, че тя има лек здравословен проблем, а мястото й в отбора ще бъде заето от Любомира Казанова.

Цветелина Стоянова
Цветелина Стоянова (ляво) със съотборничките си от Ансамбъла

„Цветелина Стоянова има здравословен проблем, който се задълбочи след Световната купа в Испания и затова няма да може да вземе участие на това европейско първенство“, каза треньорът на тима Ина Ананиева.

По информация на Нешка Робева Цветелина Стоянова сама е поискала да не заминава за европейското първенство в Израел, тъй като не се чувства добре.

- реклама -