Борисов: Не ме е страх от Киро и Асен, а как наивно се отнасяме към АЕЦ „Запорожие“ (Видео)

Българите отново са изправени пред криза, заявиха от ГЕРБ в Шумен днес.

 

Шумен имаше шанса с нашата подкрепа всичко, което иска, да бъде направено. Когато пътувах насам, видях магистралата, която нарочно не я откриват.Хиподрумът шеше да е вече готов, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Мислех да ви говоря за цени на бензин, за газ, за храни. Вие виждате всеки ден. Не ме е страх от Киро и Асен, истински страх ме е как наивно се отнасят към „Запорожие“. Трябва такъв шум да вдигнем за тази централа, говорим за ядрен шантаж на Путин. Преди това е шантажът с атомната централа, тя трябва да е под особена охрана.

Ако падне друга ракета там?, пита Борисов. Ядрен взрив, заяви той. За какъв туризмъм, производство, газ говорим? Всичко загива. Който може, бяга в Канада, а останалите? каза още Борисов.

Страхувам се от падането на друга ракета. Миналата седмица удариха електропровода, ако се съвпадне, свършено е с нас. Всички 6 реактора са в състояние на студено спиране, не може да загаснат като печки, обясни Борисов. Това трябва да се спре.

Благодарение на нас да подпишем в пленарна зала, сега шяхме да имаме десетки затворени предприятия и хора на улицата. Краткосрочната задача е да се справим с това. За съжаление бюджетът е продънен, заяви Красимир Вълчев. Чувам нашите опоненти обещават множество социални плащания. Не можеш да догониш инфлацията, най-добре е да я пресечем и да се спасим от бюджетна криза, обясни той.  Цялата им политика е такава – на телефонни измамници. Обещават ви нещо, но накрая разбирате, че са ви измамили. Обещават ви почтеност, но накрая правят най-бандитските схеми, уточни Вълчев.

ГЕРБ е символ на градивното начало, заяви той.

Българите отново са изправени пред криза, заявиха от ГЕРБ в Шумен днес.

На втори октомври всички ние трябва да направим избор за бъдещето на нашите деца. От този избор зависи дали ще България ще има добро бъдеще или ще я оставим в ръцете на хора, които гледаха на България като на фирма, заявиха още от партията. Думата за управлението на „Продължаваме промяната“ е криза. Криза на много неща, тези аматьори вдигнаха цените с 30% на газа, плащаме по-висока цена за удоволствието на тези аматьори. Всички може да прецените колко е тежка кризата на енергетиката. По настояване на ГЕРБ в предишния парламент беше взето решение за високия таван, вървим едни гърди напред. Беше създаден фонд, който спаси българската енергетика.

Без ГЕРБ България не може да има стабилно управление!, категорични са от ГЕРБ.

Благодаря, г-н Борисов, че през цялото това време ние – общинската власт можеше да правим прогнози и да планираме за разлика от последните две години. Благодарение на това в индустриалния парк имаме 26 инвеститори за шест години. Сега, четейки слоганите на другите партии пише, че искат да довършат започнатото, какво искат да завършат, като нищо не е започнато? Това заяви кметът на Шумен Любомир Христов.

„Благодарение на Бойко Борисов успяхме да довършим пречиствателната за отпадни води. Успяхме да довършим дома за стари хора, започнат преди 30 години. Тогава централната власт имаше комуникация с местната, за разлика от сега. Пишем писма и вече една година няма отговор“, обясни той.

Направихме градинката пред съда, за голямо съжаление много от партиите си правят клиповете там. Направихме 4 учебни заведения, 7 млн. за Тракийския квартал – нови бордюри и осветление, описа още кметът на града промените, които са направени по време на управлението на ГЕРБ.

Искам моят лидер да носи отговорност, заяви Христов. Той даде пример с бившите управляващи от Продължаваме промяната, които са отишли и са се снимали само на наводненията в Карлово. Станал съм свидетел на лидери на големи партии и държави, които са чакали да се ръкуват, за да се докоснат до г-н Борисов.

 

 

- реклама -