ГЕРБ-София реагираха остро срещу кампанията на Мая Манолова – Видео

Управляващата партия ГЕРБ излезе с остра реакция срещу предизборната кампания на Мая Манолова.

На пресконференция от партията на Борисов заявиха, че с редица действия в кампанията бившият омбудсман цели да подмени дневния ред в предизборната надпревара.

„Малко е да кажем, че сме ядосани“, заяви Елен Герджиков. Според него, Манолова няма управленски екип, идеи и познание за проблемите на града.

Герджиков смята, че с действията си Манолова всеки ден бълва фалшиви новини като: задлъжнялостта на общината, обществените поръчки за сметопочистване.

Герджиков заяви, че Манолова се е обявила за жертва. Той даде няколко примера и попита: Докъде ще стигне тази кампания? Стига толкова, казваме ние, обви той! Това ебягство от темите, които интересуват града и гражданите. Това вече не е политика, това е безскрупулна борба за власт.

Малина Едрева, която е председател на групата на ГЕРБ в Общинския съвет заяви, че им омръзнало да слушат и да се занимават с лепенки и нарязаната шатра на Манолова пред НДК. „Какъв кандидат е Манолова – кандидатът на задкулисието, зад която се твърди, че стои Орешарски“, смята Едрева.

- реклама -