Кристиян Шкварек: Дясното и лявото са цивилизационни избори

„Никоя партия в България не може да твърди, че е дясна, ако не е консервативна. Ако не застава с ясна и недвусмислена позиция по всеки един от водещите цивилизационни казуси в Европа в момента. Дясното и лявото не са да строиш магистрали или определена геополитическа ориентация. Те са цивилизационни избори. Който го е страх да ги направи, за да не обиди „западните партньори“, не е редно да нарича себе си „десен“. Това заяви Кристиян Шкварек на форума организиран от младежкия ГЕРБ, който се провежда в Пампорово.

ГЕРБ ще продължи да бъде близо до хората, които са объркани от формирането на новото ляво-либерално управление на страната. Това заявиха от младежите по време на брифинг на партията.

Служебното правителство на Румен Радев показа всички пътища за съсипване на България и икономическото развитие на страната.

Острите критики на ЕК по Плана за възстановяване, изпратен в Брюксел от служебния кабинет, са доказателството, че тези хора не могат да управляват.

Ето защо ГЕРБ-СДС ще следи в парламента всяко движение на новото управление и ще се противопоставя на всеки опит България да бъде отклонена от евро-атлантическия си път.

 

 

- реклама -