ГЕРБ-СДС са готови да предложат и експертен кабинет, и на малцинството

ГЕРБ-СДС са готови да предложат и експертен кабинет, и на малцинството. ГЕРБ-СДС са готови да предложат и експертен кабинет, и на малцинството, заяви пред NOVA депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева.

По думите ѝ изборът между двата варианта

зависи от това на каква подкрепа ще разчитат от ПП-ДБ и искат ли националните приоритети да бъдат постигнати.

„България няма нужда от това за шести

пореден път да получи същият отговор – това, че хората няма да дадат своя вот на нито една политическа сила да управлява самостоятелно. Хората искат да се намери път между различните политически партии и да се говори за национални приоритети и национално обединение. Хората искат политическите партии да загърбят частните си политически интереси и да работят за държавата”, каза тя.

„България има нужда от редовно правителство,

хората искат да се намери път между различните партии и да се говори за национални приоритети и обединение. След като сме дали половин милиард за избори, няма нужда вече да харчим пари, за да получим същия отговор. Искаме ПП да са честни и да кажат защо са в политиката и какво искат да правят.

Споразумяхме се, че законопроектите са и

наши приоритети. Приоритетите за ПВУ не принадлежат на ПП, а са общонационални, защо ПП са в политиката, какво искат да постигнат, политики ли искат да постигнат?“, попита Сачева.

„Ако България има значение, законодателната програма има значение, ако политиките имат значение, тогава какво значение има поредността на връчването на мандатите. Какви още експерименти искат още да направят ПП, за да започнат най-накрая да реализират политики?“, попита отново Сачева.

- реклама -
error: Съдържанието е защитено