ГЕРБ-СДС, Борисов, листи, избори

ГЕРБ-СДС регистрира листите си за изборите: Борисов отново води в 25 МИР в София

Даниел Митов ще води листата на ГЕРБ за 24 МИР в София, Бойко Борисов традиционно ще води листата в 25 МИР, а лидерът на СДС Румен Христов – тази в 23 МИР.

Това обяви Даниел Митов, след като партията регистрира листата си за 24 МИР, където той е водач.

„Надявам се, че не ви изглеждам престарял, въпреки че има и такива мнения“.

Така Митов отговори на журналистически въпрос дали партията ще даде превес на младите хора на предстоящите избори.

Митов обяви, че очакванията му са отново коалицията ГЕРБ-СДС да повтори резултатите си и даже да ги надмине.

Според него още да се говори за коалиционни партньори. „В политиката се коментират реалности. Не мисля, че зрителите ще имат търпение да изслушат всички възможни вариации“, уточни той. От думите му стана ясно още, че този път девизът на ГЕРБ няма да е „Работа, работа, работа“. Какъв обаче ще е новият девиз, щяло да стане ясно „когато му дойде времето“.

Листата на партията в София Област се води от Младен Маринов. На второ място е Николина Ангелкова.

„Обнадеждени сме от активността и желанието на младите хора да участват в обществено-политическия живот, да градят и поемат отговорност за своето бъдеще. Затова в настоящата листа за Народни представители са включени шестима от младежите на ГЕРБ – София област“, заяви Младен Маринов.

Водач в Пловдив Област отново е Дани Каназирева.

„Като млад, образован човек, демократично настроен, десен и работещ човек, като човек, който няма от какво да се притеснява, категорично не мога да приема това, което се случва – омраза, реваншизъм, отричане на всичко направено, зачеркване на труда на много хора, връщането ни към едни забравени мракобесни времена от преди 90-та година. Затова днес съм мотивирана още повече да бъда водач за нашата област. За мен политиката преди всичко е отговорност. Никога не съм се страхувала да поемам отговорност и знам как да отстоявам обществения интерес“, категорична бе Каназирева.

 

 

- реклама -