Бойко Борисов, ГЕРБ-СДС, листите, избори
снимка: Официална страница във Фейсбук/ Boyko Borissov

ГЕРБ-СДС регистрираха листите си за изборите на 14 ноември

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира част от листите си в РИК-овете в страната за участие в изборите на 14 ноември. Лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов е водач на листата в 25 МИР София и в  Пловдив – град, а на Пловдив – област е Дани Каназирева. Лидерът на коалиционния партньор СДС – Румен Христов, оглавява листите в 23 МИР в София град.

Начело във Велико Търново е хирургът и здравен мениджър проф. д-р Костадин Ангелов, който бе народен представител в последните два парламента от Великотърновски регион.

ГЕРБ се явява отново с пълна листа от 18 кандидати и в Пазарджик. Водач отново ще бъде Екатерина Захариева. Тя, заедно с областният координатор на ГЕРБ Найден Шопов, д-р Лозана Василева, инж. Валери Вълков, д-р Илиян Траянов и Малина Консулова-Златева присъстваха и регистрираха листата на коалиция ГЕРБ и СДС за участие в предстоящите две в едно – парламентарни и президентски избори. Листата е частично обновена спрямо предния път с 5 нови лица.

В Благоевград и този път водач на листата е Росен Желязков, бивш министър на транспорта.     В Русе пък листата ще бъде водена от Десислава Атанасова. Тя ще води и листата в Разград.

Пълна листа от 16 кандидати за депутати регистрира коалиция ГЕРБ-СДС в Хасково. Водач на листата е областният координатор на ГЕРБ Делян Добрев, втората позиция е за досегашния народен представител д-р Георги Станков, трети е Стефан Димитров – представител на СДС.

- реклама -