1500 лв.

ГЕРБ се събират на четвъртия си редовен отчетно-изборен конгрес

Партия ГЕРБ провежда днес четвъртия си редовен отчетно-изборен конгрес. По време на събранието ще бъде предложена декларация, с която да се затвърди позицията на партията никога да не се коалира с БСП.

Най-важният форум на партия ГЕРБ ще посрещне 1200 делегати и над 150 гости от страната и чужбина. Ще бъде направен отчет за тригодишния период на изпълнителната и контролната комисия, съобщава заместник-председателят на
ГЕРБ Цветан Цветанов: „По време на националното събрание ще се проведе избор за председател и заместник-председатели като се очаква Бойко Борисов и неговите заместници Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова и Димитър Николов да бъдат преизбрани за следващия четиригодишен мандат в централното ръководство на партията. Възможно да има промяна в състава на Изпълнителната комисия с номинацията на бившия председател на Народното събрание Димитър Главчев. На конгреса на ГЕРБ се очаква да присъства заместник-председателят на Европейската народна партия Дара Мърфи.

Редовното отчетно-изборно национално събрание на политическа партия ГЕРБ ще се проведе в Интер Експо център с начален час 12 часа.

- реклама -