ГЕРБ Мездра гейт 2, Антон Тодоров, БСП, кмет, Събков

ГЕРБ представи „Мездра гейт 2“: Няма такава община в България, твърдят от партията

Депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров представи на импровизиран брифинг в кулоарите шокиращи разкрития за община Мездра.

„Днес ще ви представим „Мездра гейт 2″ – няма такава община в България“, гръмко обяви Тодоров.

„Това са всички червени уредени партийни и семейни отношения в Община Мездра по време на 2 години и половина управление на кмета Генади Събков“, посочи той. Депутатът от ГЕРБ Александър Иванов коментира: „Списъкът е твърде дълъг“.

Според депутата от ГЕРБ Красен Кръстев голяма част от хората в Община Мездра са назначени без конкурс. „Знаете ли къде работи жената на кмета Генади Събков. Тя е банков служител на обслужващата банка на Община Мездра“, коментира той.

Според депутатите от ГЕРБ за две години и половина управление кметът на Мездра е подменил повече от половината служители в общинската администрация.

„Вчера кметът на Мездра Генади Събков си позволи да нарича някого „болен мозък“. С писмо от фирмата-изпълнител на строежа на спортната зала до кмета се казва, че ще бъде причинена щета на община Мездра“, заяви представител на МИР Враца на брифинг относно злоупотреби в община Мездра.

„Питаме: Прекратил ли е кметът на Мездра договорът с фирмата? Не знам кого нарича той „болен мозък“, но нека жителите на общината си направят изводите“, заявиха още от МИР Враца.

- реклама -