Тома Биков, ГЕРБ, БСП, Йончева

ГЕРБ: Няма да участваме в реденето на листата за изборите на БСП – Видео

Защо БСП не са изискали документите след като правят разследване?

Това попита Тома Биков от ГЕРБ на въпрос по повод изискваните от БСП допълнителни документи за строителството на ларгото.

„Изискват се документи докато се прави разследване, а не след това. Доколкото разбирам те коментираха решението на съда на втора инстанция. Правителството ще обжалва на трета инстанция“, съобщи Биков.

„Ние няма да участваме във вътрешно партийното редене на листата на БСП. Защото всичко това е едно подскачане пред лидера кой е по-по-най и кой може да каже по-интересни неща за Бойко Борисов. Ние присъди няма да издаваме, въпреки че срещу техни депутати вече има обвинения. Днес се имат доверие в съда и прокуратурата, утре няма да имат. Но ние не си позволяваме да кажем че Елена Йончева е прала пари, докато не се произнесе съда, нито че Манол Генов е купувал гласове“, беше категоричен Биков.

А какво да каже Бойко Борисов при положение, че органите правят проверка.

Така Биков отговори задочно на обвиненията на Елена Йончева, че премиерът не взима отношение по темата.

В момента няма съмнение в Боил Банов. Борисов е министър-председател и носи отговорност за управлението на държавата. Има далеч по-важна работа от това да участва в реденето на листата на БСП, завърши той.

 

- реклама -