Цветан Цветанов

ГЕРБ не са обсъждали Кристалина Георгиева за президент

В ГЕРБ не е обсъждано Кристалина Георгиева да бъде издигната за кандидат- президент на изборите тази есен. Това заяви в интервю за предаването „Тази сутрин” по БТВ заместник председателя на партията Цветан Цветанов.

Той отново припомни, че ГЕРБ вече има президентска двойка, но имената на кандидатите ще се пазят в тайна до предизборната кампания.  „Мога да кажа, че септември месец ще бъде интересен. Това ще бъде началото на предизборния период. Убеден съм, че ГЕРБ няма да има проблем при получаването на достатъчно широка обществена подкрепа, както и от други формации”, заяви Цветанов.
На въпрос жена ли ще бъде кандидатът за президент на ГЕРБ Цветанов заяви, че от партията не делят постовете по пол. „Казваме достойна кандидат-президентска двойка, която ще се представи отлично и разбира се ще стигне максимално до хората”, добави още той.

От интервюто стана ясно още, че Цветанов е подарил на премиера, който вчера бе рожденник статуетка на Конфуций. Наскоро зам.-председателя на партията се завърна от Китай, от където донесъл подаръка.

- реклама -