публикации

ГЕРБ даде на БСП медийни публикации, на които се базират думите на Борисов за престъпниците в НС – ВИДЕО

ГЕРБ отговориха на призива на БСП – главният прокурор да разпита премиера за изказванията му за депутатите-наркотрафиканти и купуващи гласове, с цитиране на медийни публикации.

Според Тома Биков има неразбиране от страна на БСП по отношение на депутати, както те твърдят, замесени в наркотрафик и купуване на гласове. Той за пореден път изчете медийни публикации по темата, като една от тях гласеше: „Арестуваха брат на депутат от БСП и син на началник в КАТ. Групата се е занимавала предимно с рекет. За лидер е сочен бизнесменът Илия Стоилов, собственик на заведения и заложна къща в Русе, брат на депутата от БСП Георги Стоилов“.

Управляващите занесоха в стаята на БСП разпечатаните медийни публикации, за да се запознаят с тях депутатите от левицата

Биков уточни, че от ГЕРБ визирали този случай. „Ако от БСП не са разбрали сме готови и утре да дадем подобна пресконференция кои са тези, които прокуратурата има предвид. Двата пътя са или да ги изключат от ПГ или не. Ако те не разбират за какво става въпрос означава, че в 80% от случаите най-вероятно действат неадекватно“, смята Тома Биков.

От своя страна депутатът от ГЕРБ Маноил Манев пък цитира други медийни материали, свързани с визирането за купуване на гласове. Една от тях гласеше: „Депутатът Манол Генов вече е обвинен за купуване на гласове“.

„Гражданите да преценят подкрепянето на един депутат, обвинен в купуване на гласове, дали е морална мярка за хора, които искат да си присвоят правото на морални стожери в този парламент“, каза още Манев.

- реклама -