ГЕРБ

ГЕРБ: БСП ползват компромати, но не не знаят как и работят с група за изнудване на хора в държавни институции

БСП работи с компромати, но не знаят как, което говори за тежка некадърност.

Това обяви народният представител от ГЕРБ Тома Биков в декларация от името на парламентарната група. Той защити министъра на културата Боил Банов след оповестената за него информация от депутата от БСП Елена Йончева, която го обвини за участие в корупционен скандал при строежа на столичното Ларго.

Според Биков информацията, изнесена от Йончева е просто компромат, чийто източник са хора, намиращи се „на границата на криминалния контингент“. „Организирана престъпна група за изнудване на хора в различни държавни институции и това ще стане ясно. Тогава ще ви питаме какви ги вършите вие, срещайки се с такива хора“, обърна се той към БСП.

„Този компромат не се различава много от останалите компроматни атаки, които проведохте през г-жа Йончева. Не знам с какъв акъл тя ви се връзва да я употребявате по този начин“, допълни още Биков.

Според него целта на БСП е да вкара ГЕРБ в „черна кампания“ за предстоящите европейски избори. „Да влезем всички заедно в калта, да се овъргаляме хубаво, да си похабим хората от едната и от другата страна, защото в тази кампания чисти хора няма да останат. Накрая да плеснете с ръце и да се опитате да управлявате държавата, която сте готови да докарате до разпад. Само и само г-жа Нинова да си постигне детската мечта и да стане министър-председател“, продължи да контраатакува Биков.

Той бе категоричен, че в от опозицията твърде много са се увлекли в действията си и ще платят съответната политическа цена за това.

- реклама -