бързи кредити пенсии добавки

ГЕРБ: БСП нямат право да говорят за пенсии, които при Жан Виденов бяха 3 долара

„Недоумявам как БСП си позволява да говори за българските пенсии. Вие сте били при Жан Виденов, когато българските пенсионери са били с пенсии с покупателна способност от 3 долара“. Това заяви кандидат-депутатът от ГЕРБ-СДС Александър Иванов в предизборния дебат по БТВ. Той подчерта, че правителството винаги е проявявало грижа за пенсионерите.

Относно справянето с пандемията с коронавируса той обясни, че мярката 60/40 е помогнала 300 000 души да останат на работа. Харчовете, които пък са били направени, са благодарение на добрата финансова политика през годините, подчерта Иванов.  Повишаването на БВП и изсветляването на икономиката са другите резултати, с които се похвали кандидат-депутатът.

Той отбеляза и ниските нива на безработицата и повишаване на доходите. Един от основните приоритети на ГЕРБ-СДС е връщането на българите в чужбина.

Иванов сблъска позициите си с Румен Гечев от БСП за данъците. Той обори своя опонент за необходимостта от промяна на данъчната система у нас.

„Всякакви такива социалистически вменявания, че богатите трябва да бъдат санкционирани заради своя просперитет, са неправилни“, каза Иванов.

„В предизборна кампания сме и ваше право е да говорите каквито си неща искате, колкото и неверни да са те“, обърна се още той към социалиста.


Купуването и продаването на гласове е престъпление.

- реклама -