Георги Марков, машинно гласуване, Костинброд,Георги Марков, гей бракове, осиновявания
Снимка: БГНЕС

Георги Марков: Няма трети пол, без гей бракове и гей осиновявания!

Да запишем в Конституцията! Таткото е мъж, а мама – жена. Няма трети пол, без гей бракове и гей осиновявания!

Това пише в гневен пост във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Георги Марков.

Приятели,
За първи път след Втората световна война в Европа е такъв мор – хиляди умират, станахме погребална агенция, пише Марков. Улиците са празни, 2020 е годината на маските. Последният месец ислямисти обезглавяват и колят християни – свещеници, полицаи, учители. Изнасилват малолетни (Франция, Германия, Холандия и къде ли не). Миграцията на ножа няма край.
При такава европейска трагедия, в края на седмицата ЕК удари дъното по цинизъм, безсрамие и глупост, смята депутатът. Размахва ни пръст от догодина да признаем гей браковете и гей осиновяванията.

Въпреки чудесното решение на Конституционния съд за Истанбулската конвенция, трябва да направим още една крачка – да променим Конституцията.

С големи букви и на висок глас да запишем: таткото е мъж, а мама – жена, няма трети пол, а гей браковете и гей осиновяването са забранени! Това прави в момента братска Унгария.
В средата на месец май догодина на изборите партиите да кажат какво мислят за това посегателство над християнските ценности, смята Георги Марков.
Повече вижте тук:

 

- реклама -