Георги Марков, лъв, герб

Георги Марков: ГЕРБ ще спечелят изборите, Бойко е роден под щастлива звезда

Има отслабване на партиите в България. За радост на ГЕРБ Бойко е роден под щастлива звезда, няма противници.“ Това заяви Георги Марков, депутат от гражданската квота на ГЕРБ, пред БНР.

Той не вижда конкуренция в новосформираните партии, отбелязвайки това, че в тях има стари играчи.

„Част от тях са си кадри на Бойко. Цветанов, когото считам за най-добрия изборджия на прехода, беше главна фигура в ГЕРБ. От политическото нищо Христо Иванов беше сложен за министър. Трайчо отникъде стана министър. Мая, която играе ролята на революционер, беше републикански омбудсман, благодарение на Борисов“, коментира пред БНР Марков.

Депутатът коментира онези, които осмиват премиера заради обиколките с джипа из страната.

„Смеят се на джипката, но тя е символ на направеното. ГЕРБ разполага с невероятна местна власт. Това ще е голяма морална победа за Бойко, няма такъв играч“, убеден е той.

Марков е категоричен, че ГЕРБ ще спечели тези избори. 

„Смеят се на джипката, но тя е символ на направеното. ГЕРБ разполага с невероятна местна власт… Това ще е голяма морална победа за Бойко, няма такъв играч. „Най-лошият“ вариант за него е да стане шеф на опозицията“.

В предаването „12+3“ депутатът коментира, че изборът на Джо Байдън за президент на САЩ има значение за България:

„Ще бъдем притиснати да приемем глобалния пакт на ООН за миграцията. Ще бъде направен опит да бъдем заставени да приемем Истанбулската конвенция. Ще ни натиснат да свалим гащите за македонците. Натискът ще бъде направен след следващите парламентарни избори – ГЕРБ ще бъде блокиран да направи правителство, БСП ще бъде блокирана и чрез „Да, България“ ще се направи опит за неолиберален комунистически преврат“.

- реклама -