Георги Георгиев, СОС: Антон Хекимян ще е и водач на листата, аз ще съм втори

Георги Георгиев, СОС: Антон Хекимян ще е и водач на листата, аз ще съм втори. Досегашният председател на Столичния общински съвет Георги Георгиев обяви, че кандидатът за кмет на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян ще е и водач на листата, а той ще бъде втори.

„Антон Хекимян ще води нашата листа, аз ще съм втори след него, а след мен е Любомир Минчев. Съчетаваме различен профил и хора с различни професии“, допълни той.

Георгиев говори и за причината неговото име да бе спрягано за кмет на столицата, като обясни това с „активната ми работа“.

„Причината да бъде спрягано моето име за кмет на София е моята активност. В нормалните общества, когато човек работи, той получава признание. Така че да не предизвикваме ниски страсти у конкурентите. Интриги при нас няма, екипът е железен и заедно ще победим“, това каза Георги Георгиев.

След като от ГЕРБ обявиха, че Антон Хекимян е техният кандидат за кмет на столицата, той каза, че първото нещо, което ще направи, ако стане кмет на София, е да инспектира всички ремонти в столицата и ще постави като акцент образованието.

Вижте още:

- реклама -